«Администрацията на Байдън се проваля по всички показатели»

Граничната криза в САЩ е най-тежката от повече от две десетилетия, пише Тед Харви от The Washington Times. Престъпленията с използване на насилие сега са много по-често срещани, отколкото в миналите години, а рекордно малък брой американци са доволни от усилията на правителството да се бори с тях.

"Администрацията на Байдън се проваля по всички показатели"

Провалът е и в Афганистан, където американските граждани са блокирани след една от най-скандалните грешни решение във външната политика на САЩ.

И на всичкото отгоре Байдън, според автора, се справя с пандемията от COVID-19 по-зле от своя предшественик, чиято администрация засили производството на ваксини и предаде всичко на демократите на сребърен поднос. И това е след като Байдън обеща да спре вируса и да не въвежда задължителна ваксинация.

Администрацията на Байдън се проваля по всички показатели, според автора от The Washington Times. При Байдън няма причина да бъдем оптимисти по отношение на икономиката или нелегалната имиграция, престъпността, общественото здраве или външната политика, отбелязва той.

ПП

Присъедини се към нашия Телеграм-канал!
https://t.me/NewsFrontBulgaria/3