Владимир Путин: Промените в света са фундаментални. Няма да бъде както преди

Кулминацията на най-мащабното международно икономическо събитие, а именно форумът в Санкт-Петербург настъпи. Делегати и представители на бизнес елитите от всички континенти днес са в Русия, въпреки санкционния натиск. Най-очакваният момент от това събитие разбира се е речта на президента на Русия Владимир Путин. В реално време и максимално оперативно ще се стараем да Ви информираме за основните акценти от речта на руския президент. Следете информацията и споделяйте с близки и приятели. Истината ни е нужна повече от всякога.

Владимир Путин: Промените в света са фундаментални. Няма да бъде както преди

Владимир Путин: Промените в света са фундаментални, ключови и неумолими. И е погрешно да се вярва, че времето на бурните промени може да се изчака някъде , че уж всичко ще се върне към нормалното, всичко ще бъде както преди. Няма да бъде както преди.

Всички, които искат да работят с Русия са подложени на колосален натиск.

Руските граждани показаха сплотеност и отговорност пред света

▪️ Причината за сегашния пристъп на русофобия е опит за изолиране и „отмяна“ на Русия като бунтовник срещу Запада.

▪️ Много е важно да вярваш в себе си, в собствените си сили Ние сме силни хора и можем да се справим с всяко предизвикателство. Подобно на нашите предци, да решим всяка задача, всеки проблем. Това се доказва от хилядолетната история на страната ни.

 

Очаквайте подробности в развитие.

A.Z

Следвайте ни и в Телеграм