Блъсков: «Президентът Радев ни никасна в това политическо блато»

Странна амнезия е обзела мозъчните онанисти, които сутрин, обед и вечер бълбукат по телевизора, разнасяйки тежката миризма на сероводород, която се носи от българското политическо блато.

Блъсков: "Президентът Радев ни никасна в това политическо блато"

Как на един не му се скърши езика да каже ясно, че в това блато ни накисна президентът Румен Радев, правейки се на умряла лисица за двойното гражданство на Кирил Петков. Румен Радев е човекът, който шест месеца въртя и сука, докато нагласи харвардските ментърджии на върха на властта.

Той, и никой друг, е отговорен за тъпотиите, натворени от неговите служебни правителства, сложили началото на хаоса и разтурянето на държавността с политически действия, които по конституция не са тяхна работа. Но за него и хрантутниците на промяната конституцията е белетристика, както се видя от решението на Конституционния съд.

И сега има наглостта да обвинява собствените си творения за дивотиите, които вършат. Чудни думи имаше великата ми баба за такива – тенеке сурат!

Ще кажа пак – президента Радев набута България в това политическо блато, пренебрегвайки Конституцията и без никакво съмнение задоволявайки комплексарските си щения за власт.

Петьо Блъсков, Труд