77 % от военните в армията на САЩ са непригодни за военна служба

„Нима бихте искали да рискувате живота си за настоящия политически и социален ред в Америка?“ — интересува се авторът на статията.

Той се оплаква, че американската армия се е превърнала в уок култура и ЛГБТ тълпа, а 77% от войниците по договор не са годни за военна служба.

Превод от The American Conservative, САЩ:

„Днес 77% от американските младежи на възраст между 17 и 24 години не отговарят на изискванията за новобранци, които да служат в армията на САЩ. Помислете сами – невероятните 77%!», това заяви за Fox News Digital генерал-майор Едуард У. Томас- младши, началник на наборната служба към ВВС на САЩ.

«Има много различни причини – от здравословно състояние до ниско ниво на образование. Тоест от теглото и различни медицински проблеми, до поведенчески проблеми, психични разстройства и липса на елементарно образование.

Това е огромна цифра: 77% от кандидатите за договор с армията не могат да бъдат приети на въоръжение без различни разрешения», добави той.

През целия юни Корпусът на морската пехота на САЩ се вихри кампанията
„Гордея се с приноса на нашите ЛГБТК войски за нашата обща кауза. Ние оставаме отдадени на високата цел за създаване на среда без дискриминация и защита на ценностите на равното третиране на всички с достойнство и уважение.»
77 % от военните в армията на САЩ са непригодни за военна служба

Източник: https://www.theamericanconservative.com/dreher/what-are-military-recruits-defending/

Петя Паликрушева, превод и редакция

Присъедини се към нашия Телеграм-канал!
https://t.me/NewsFrontBulgaria/3