«Разводът ни със САЩ е жизнено необходим!»

Изключително «ниска топка» като управлениц се оказа Кире Канадецо.

"Разводът ни със САЩ е жизнено необходим!"

А самият факт, че е американски назначенец за премиер на «колонията» ме провокира да мисля много лоши работи за американската кадрова политика, както и за очертаващият в тази връзка неизбежет, катастрофален край за американската империя…

В този ред на мисли може би днес нещата щяха да са други, ако американците бяха зарязали идеологемите и бяха започнали по-дадълбочено да изучават Сталин.

Нещо повече !!!

Трудовете на Сталин задължително трябваше да бъдат включени в образователните програми на всички американски университети с ясно изразен хуманитарен профил.

Иначе генералисимус Сталин още миналият век формулира необходимото и задължително условие, гарантирашо държавният просперитет: «кадрите решават всичко!?»

Да ама не…. кой да ти чете в Америка?

Дреме им на американците за кадрите…

Особено при тяхната пословично мизерно ниска обща култура, поне две трети от тях дори не подозират, че освен приоретизираните изкуствено създадени проблеми в американското общество около ЛГБТ, BLM, цветните революции по цял свят, измислените човешки свободи и правото за носене на оръжие… може наистина да има и други — истински, жизнено важни за американеца, гарантиращи американската държавност проблеми, каквито са кадровите проблеми…???

Това обяснява до голяма степен причините американците да изберат за президент на държавата си физически нездравият и ментално осакатен, при това на пределна възраст, човек като Джо Байдън.

Нооо, няма как, всичко се обеснява и е следствие от действието на философският закон за «причинно-следствените връзки».

Държава , в която общественото съзнание е форматирано да мисли само чрез материалните категории — каквото безспорно е американското, рано или късно обрича държавата си на сигурен разпад.

Все пак съдбата на Америка, каквато и да е тя, не е мой, а надявам се и на всички патриотично мислещи българи проблем.

Моят голям проблем е съдбата на България, която «небългари» от български произход /»патриоти» по Ботевата поезия/вързаха малката, безпомощна «лодка» на България за големият, но потъващ прогнил «кораб» на Америка.

Това е и голямото предизвикателство и историческа отговорност пред днешният българин-патриот.

Защото ако искаме да я има България и за нашите потомци, РАЗВОДЪТ ни със САЩ е жизнено необходим днес!

Защото утре ще бъде късно.

Енчо Енев