Българите: «На героите на Украйна им свърши героизмът»

«Скоро ще поискат от нас да им доставим не само оръжия, но и войници, защото на «героите на Украйна» им свърши героизмът.

Изглежда няма да се спрат, докато не ни въвлекат в конфликт, който самите те предизвикаха».

Така пишат читателите ни в социалните мрежи.

Българите: "На героите на Украйна им свърши героизмът"

«Преминаването на оръжие през границите на Европейския съюз е акт на война.

Щом си го изпросихте, сега воювайте, но не ни въвличайте и нас, и без това проблемите ни са вселенски», добавя друг читател.

«А техният посланик, наглецът нагъл! Ще ни изпраща нота! Той знае ли въобще кога и по какъв повод се изпраща нота?! Този е скаран с дипломацията! Какво наглост! Махай се оттук!», призовава посланика на Украйна в България Москаленко друг читател.

Българите: "На героите на Украйна им свърши героизмът"

Украинските бежанци буквално се вдъхновиха от действията на посланика си, който доста арогантно «настоява, изиква», почти тропа с крак, за да му изпрати България съветско оръжие.

В същото време екс-шефът на «Кинтекс» твърди, че България официално е изнесла за Полша, а оттам за Украйна боеприпаси за стотици милиони евро или долари, не беше уточнено в интервюто му.

Междувременно граждани на Варна с отвращение разпространяват в социалните мрежи снимки на украински бежанци с отличителните знаци на нацисткия «Азов», кои свободно се разхождат из града.

На курорт са, очевидно.

Българите: "На героите на Украйна им свърши героизмът"

И как няма да се чувстват на курорт, когато правителството доскоро ги дундуркаше в луксозни хотели, в които болшинството български граждани никога не са и няма и да стъпят за целия си живот.

Ако трябва да обобщим, украинците не се държат така арогантно само с родните българи.

Те признават само САЩ и Великобритания.

Действат по опорните точки на Зеленски и бандата му.

Да, Лондон особено активно работи с тях.

Между другото, кой български политик работи активно с Лондон?

Дори беше на свръхвисока визита!

Познайте от първи път.

И си направете изводите.

Та, Лондон кани украинците в нов проект — във втори ЕС.

За същото британците агитират и Полша, прибалтийците и Турция — всички обидени на Брюксел.

Т.е. разколът на Европа предстои.

Което е най-силно изгодно за отвъдокеанския хегемон.

Последният ще се чувства като в публичен дом на промоция — кеф му една метреса, кеф му друга…

Брутално.

Та, такива ми ти работи с Незалежната, Москаленко, Кирил Петков, който е пътник, проклетото българско оръжие, бандата в Киев и «Славата на Украйна».

Долнопробен бардак.

И накрая: Видяхте снимките, които съм публикувала, нали?! Да, част от протестиращите са украинци, но голяма част от пътуващата по страната трупа са членове на дясната партия «Да, България». Съществеменно «Отворено общество» на Сорос пусна два гранта в размер на стотици евро, чиято цел е «участие на гражданското общество в мероприятия против войната в Украйна».

Апропо, призивите и развяването из държавата на крачолите на «летящата банда» на крайната десница и украинските бежанци в България съвсем не се хареса на болшинството българи.

А знаете ли коя е огромната, но невидимата за зомбираното око на Запада и неонацистите навсякъде по света, грешка, която те направиха в България?

Ще ви кажа: няма българин, който да вдигне оръжие срещу руснак.

Който да одобри оскърбление на Освободителката!

Всеки българин ще предпочете да му изсъхне плюнката, ако плюе по Русия. И да му се спаружи ръката, ако стреля стрещу руснак.

Затова всички усилия на световните и родни гангстери са обречени на гръмовен провал.

Петя Паликрушева