Изчадие на ада — Бактериологичната война на САЩ срещу човечеството- сирийски експерт Лана Бадван

13 биолаборатории на САЩ в Украйна заплашват да унищожат всичко живо.
Пред световната общност постепенно изплува внимателно подготвен преди няколко години план за пълно унищожение на Русия, който включва атаки както с конвенционални, така и с биологични оръжия. Това заяви магистърът на HSE (ВШЭ )и експерт по международна политика Лана Бадван по време на международната конференция посветена на въпросите свързани с биологичните лаборатории на САЩ в бивша Украйна на 2 юни, която се проведе в Обществената Палата на Руската Федерация в Москва.

Изчадие на ада - Бактериологичната война на САЩ срещу човечеството- сирийски експерт Лана Бадван

Изчадие на ада - Бактериологичната война на САЩ срещу човечеството- сирийски експерт Лана Бадван

 

Изчадие на ада - Бактериологичната война на САЩ срещу човечеството- сирийски експерт Лана Бадван

 

Тя разказа за издадената книга «Изчадие от ада- бактериологична война», която описва къде и как е протекъл процесът на разработване на бактериологични оръжия. В книгата се говори за това, че преди две години в Украйна е имало най-малко 13 лаборатории, които са могли да произвеждат бактериологични оръжия. През септември 2021 г., по време на Международния форум в Хабаровск, Скот Бенет, бивш офицер от 11-ти батальон за оперативни психологически операции, разказва, че е открил лаборатории в Украйна, където се произвеждат биологични оръжия, и те са разпръснати из цялата страна: в Лвов, Ужгород, Виница, Киев, Одеса, Херсон и Харков.

Според думите на Бенет на украинските власти са били предложени големи пари за това, за да установят контрол над правителството и да проникнат на територията на Донецк и Луганск, а след това и на Русия.
По-рано в Харков имаше странни смъртни случаи, свидетели на които станаха украински активисти. Например ръководителят на харковската обществена организация «Русь Триединая» Сергей Моисеев по-рано заяви, че близо до Харков е регистрирана много странна грипна епидемия, която отне живота на десетки хора.

Според думите на Моисеев причината за това е тестиране на различни вируси върху хора. В допълнение, подобни експерименти са провеждани върху животни.
Според думите на на Лана Бадван Министерството на Отбраната на Русия е получило документи, свидетелстващи, че лабораториите водят работа по лечението на свински грип — африкански H1N1 и сибирска язва — антракс. Освен това са провеждани експерименти над коронавируса, заяви официалният представител на руското министерство на отбраната генерал-майор Игор Конашенков, че една от целите на изследването е да се създаде механизъм за скрито разпространение на смъртоносни патогени и възбудители.

Експертът разказа още, че руското министерство на отбраната е научило за проекта UP-4, който проучва възможността за предаване на особено опасни болести с помощта на мигриращи птици.

„От всички методи, разработени в Съединените щати за дестабилизиране на епидемиологичната ситуация, този метод е един от най-безразсъдните и безотговорни, тъй като не позволява да се контролира по-нататъшното развитие на ситуацията“, каза тя, цитирайки ведомството.

Бадван отбеляза, че руските войски са унищожили 13 лаборатории разработващи биологично оръжие в Украйна, някои от които са разположени под земята, така че е трябвало да бъдат извършени няколко взрива, за да бъдат унищожени. Освен това тя припомни, че медиите съобщават, че Президентът на Русия Владимир Путин разполага с информация, че Западът — Американският здравен институт, Френският здравен институт и Германският център за изследване на инфекциите — са изпратили милиарди долари на данъкоплатците в Украйна за разработване на биологични оръжия под вид грантове за научни изследвания.

Експертът припомни, че според думите на Президента на Русия Владимир Путин Владимир Зеленски е знаел за лабораториите и е взимал подкупи в замяна на това, че им е позволил да работят тайно и без официален надзор.
Владимир Путин, каза тя, е посочил, че израелското министерство на здравеопазването и разузнавателната служба – Мосад са открили биологична лаборатория на украинския остров Змии, разположен в Черно море близо до делтата на Дунав и играе важна роля в разграничаването на украинските териториални води.
Тази биолаборатория се е занимавала с изследване боен тип бяс, пренасян във въздуха, който, ако бъде разпръскан, може да унищожи Земята със смъртност, близка до 100%.

Президентът на Русия Владимир Путин увери, че е взел предпазни мерки, за да бъдат идентифицирани всички патогени, които биха били достатъчно ефективни, за да ги направят инертни, но не каза дали са използвани термобарични боеприпаси. Но очевидно такава възможност все още съществува и влизането в една от тези фабрики на смъртта може да унищожи целия град и да го превърне в пепел“, обобщи Бадван.

Очаквайте още информация по темата…

A.Z

Следвайте ни и в Телеграм