Международния обществен трибунал по Украйна проведе експертна дискусия «Американо-украинска програма за разработване на бактериологични оръжия“ в Обществената Палата на РФ в Мосвка

В Обществената Палата на РФ бяха представени факти относно нарушение от страна на САЩ и Украйна на чл. 1 Конвенцията на ООН за забрана на биологичните оръжия.

Експертната дискусия беше организирана от Международния обществен трибунал с ръководител Максим Григориев . Той приведе подробности за мрежата от лаборатории за разработване на биологични оръжия, създадена в Украйна:

Съединените щати се превърнаха в основна движеща сила в създаването на лаборатории. Те винаги са били пряко ангажирани в работата на биолаборатории на територията на Украйна.

Международния обществен трибунал по Украйна проведе експертна дискусия "Американо-украинска програма за разработване на бактериологични оръжия“ в Обществената Палата на РФ в Мосвка

 

Американските биологични изследвания на територията на Украйна не отговарят на поставените цели
Пентагонът създава биологична заплаха непосредствено близо до руските граници повече от 17 години, заяви политологът и експерт по биологично оръжие Игор Лукянов по време на международна конференция посветена на проблематиката на биологичните лаборатории на САЩ в бивша Украйна на 2 юни, в Москва.
Според думите му, по тази програма е натрупано колосално количество материали, налични са стотици страници както вътрешни доклади от украинската служба за сигурност, така и документация за самата програма за изследване на патогени в интерес на Министерството на отбраната на САЩ.

Международния обществен трибунал по Украйна проведе експертна дискусия "Американо-украинска програма за разработване на бактериологични оръжия“ в Обществената Палата на РФ в Мосвка

В близко бъдеще на уебсайта на Обществената палата на Руската Федерация ще бъде публикуван раздел с документите на Международния обществен трибунал на различни езици. Това е необходимо, за да се предаде на гражданите на различни държави истината. Надяваме се, че тези данни също са преведени на китайски, тъй като нашите китайски другари също чакат потвърждение по тези лаборатории.

САЩ дори не отричат причастността си. Добре известната на всички»дама с бисквитките» Виктория Нуланд, изказвайки се в Сената, каза, че биологични и изследователски обекти на САЩ има, а Вашингтон се опитва да предотврати попадането им под контрола на руските въоръжени сили. Тя многократно даваше интервюта по тази тема, тези видеоклипове се намират в открити източници и определено ще ги публикуваме на нашите сайтове и площадки.

Международния обществен трибунал по Украйна проведе експертна дискусия "Американо-украинска програма за разработване на бактериологични оръжия“ в Обществената Палата на РФ в Мосвка

Наличието на американски биологични лаборатории стана една от причините за украинския Майдан

Американският журналист и бивш полицай Джон Марк Дуган, изказвайки се на кръглата маса „Американо-украинска програма за разработване на бактериологични оръжия”, разкри участието на бившия ръководител на Държавния департамент на САЩ Виктория Нуланд в създаването на мрежа от биологични лаборатории в Украйна.

Според мнението на експерта, присъствието на американски биологични лаборатории в Украйна е една от причините за Евромайдана през 2013-2014 г.

„Една от причините [за Майдана] беше искането на украинските власти за затваряне на биологичните лаборатории“, подчерта Марк Дуган.

Той припомни активното участие на Нуланд в свалянето на легитимното украинско правителство през 2014 г. По-специално за посещението й на Майдана и раздаването на бисквитки на украинските протестиращи.

Киев активно използва биологични и химически оръжия срещу мирното население

Украйна използва безконтролно всякакъв вид оръжие за унищожаване на жителите на Донбас, заяви на 2 юни по време на международната конференция посветена на проблематиката относно наличието на американски биологични лаборатории на територията на бивша Украйна, членът на ОП на Луганската народна република Алексей Карякин.
Представител на Луганска Народна Република заяви, че е регистриран повече от един случай на използване на дронове от украинската армия за разпространение на предмети, заразени с изключително опасни щамове.

 

Българска редакция Нюз Фронт в лицето на Ася Зуан имаше честта и отговорността да участва в експертната дискусия- очаквайте още материали по темата

A.Z

Следвайте ни и в Телеграм