AC: Умишленото привличане на хора в ЛГБТ общността води САЩ към демографски колапс

Във всяка общност може да има хора с нетрадиционна сексуална ориентация. Отчуждаването на все повече хора от традиционните социални институции и практики създава порочен кръг и води до криза, включително и в демографската сфера, пише американският консерватор. В същото време проучванията показват, че от 60% до 90% от децата и юношите, които наричат ​​себе си «трансджендъри», с годините постепенно се отказват от идеята за промяна на пола, ако не са били подложени на бърза операция, се отбелязва в статията.

AC: Умишленото привличане на хора в ЛГБТ общността води САЩ към демографски колапс

Тази тенденция, която показва рязко нарастване на дела на гейовете във всяко следващо поколение – до настоящите резултати, при които един на всеки пет възрастни е гей, трябва да привлече много повече внимание, се подчертава в статията. Броят на хората, които твърдят, че са ЛГБТ, се удвоява приблизително с всяко ново поколение.

Ако разгледаме цялото американско общество като цяло, сега приблизително 7,1% от американското население се идентифицира като ЛГБТ. А това е два пъти повече от цифрата от 3,5% през 2012 г., отбелязва изданието.

Петя Паликрушева

Присъедини се към нашия Телеграм-канал!
https://t.me/NewsFrontBulgaria/3