Екс-конгресмен: Няма непосредствена заплаха от Русия за сигурността и свободата на САЩ

Всеки, който поставя под съмнение необходимостта от спешна многомилиардна помощ на Киев и посочва страданията на американските семейства, е обвиняван от Вашингтонските ястреби в проруска реторика, съобщава Fox News.

Екс-конгресмен: Няма непосредствена заплаха от Русия за сигурността и свободата на САЩ

Както отбелязва бившият конгресмен Тулси Габард, бързината, с която властите прокарват законопроектите, трябва да предупреди обикновените американци: те искат да скрият от тях истинските последици от антируската политика.

ТУЛСИ ГАБАРД: Истинският въпрос, който всички задаваме на тези лидери във Вашингтон, е: защо е това бързане? Защо нашите двупартийни политически лидери бързат с тези мерки, без да дадат на американския народ възможност да проучи съдържанието на законопроекта и разходите, които той означава за нас. Не само днес, с този законопроект, но и с новия пакет от 40 милиарда долара за Украйна.
Колко още милиарда ще искат отново и отново.

Реалността е, че няма непосредствена заплаха от Русия за сигурността и свободата на Съединените щати. Всъщност нито сега, нито дори в дългосрочен план няма заплаха от руска инвазия във Финландия или Швеция.

Затова отново питам тези лидери защо е това бързане».

П. Паликрушева

Присъедини се към нашия Телеграм-канал!
https://t.me/NewsFrontBulgaria/3