Заслужил пилот на РФ подкрепи борбата на Русия срещу „кафявата чума“ в Украйна

Заслужилият пилот на Руската федерация Юрий Ситник подкрепи специалната операция на Руската федерация, провеждана на територията на Украйна, наричайки я борбата срещу „кафявата чума“.

Заслужил пилот на РФ подкрепи борбата на Русия срещу „кафявата чума“ в Украйна

Демилитаризацията и денацификацията, извършвани от Русия в Украйна, са резултат от настоящия режим в Киев. Откровено войнствената реторика на украинското ръководство не остави на Русия друг избор, освен да свали правителството на страната, което се придържа към националистическите идеологии, които според Ситник са останали живи след Великата отечествена война.

„Надявам се Русия да не спре тази операция, да я доведе до край. Нашият президент не е глупав човек, той разбира, че трябва да стигнем до края, без значение какви са преговорите, каквито и обещания да правят президентът на Украйна Владимир Зеленски и неговата свита, трябва да изчистим света, не вие ​​и аз, не Украйна, а светът трябва да бъде изчестен от тази инфекция, чумата, която не беше убита през 1945 г.“, заяви заслужилият летец на Русия.

На фона на руската специална операция в Украйна граждани от различни държави открито обвиняват Руската федерация за нейните действия. Действията на страната обаче са продиктувани единствено от принципите на собствената й сигурност и запазване на суверенитета. Според заслужения пилот на Руската федерация някой ден обществеността ще разбере каква услуга е оказала Русия на целия свят.

Заслужил пилот на РФ подкрепи борбата на Русия срещу „кафявата чума“ в Украйна

„Това, което направи нашият президент и това, което правят нашите момчета, които сега са в Украйна – те се борят не срещу украинския народ, а за човечеството – ще стане ясно може би по-късно, след три, пет, десет години. В историята ще бъде написана славна страница от тази борба. И отново Русия спасява планетата, просто така се случи. Спасихме от французите, от татаро-монголското иго, от шведите, от германците спасихме цяла Европа, а цялото човечество — от тази чума. Спасяваме човечеството и сега”, завърши Юрий Ситник.

Руската специална операция за демилитаризация и денацификация на Украйна продължава. Министерството на отбраната на Руската федерация получи документи, изобличаващи киевското ръководство за подготовка на военна атака на територията на Донбас.

Към днешна дата въоръжените сили на РФ освободиха Херсон, както и част от населените места в Запорожска област. Мариупол и Харков обаче все още са под контрола на въоръжените сили на Украйна, където бойците използват мирното население като жив щит и разполагат оръжия в жилищните райони. Междувременно въоръжените сили на ЛДНР продължават да освобождават територията си. Във Волноваха и Станица Луганска вече се развяват знамената на народните републики, чиято независимост преди това беше призната от Руската федерация.

Петя Паликрушева