«Изказването на Радев за Крим си беше пунта мара за пред русофилите у нас. Американците си познават добре човека, та чак Байдън писа за Триморието»

ДВОЙНА АМЕРИКАНСКА ПОБЕДА В БЪЛГАРИЯ — ПАРЛАМЕНТАРНА И ПРЕЗИДЕНТСКА. РЕСПЕКТ, Г-ЖО МУСТАФА!
"Изказването на Радев за Крим си беше пунта мара за пред русофилите у нас. Американците си познават добре човека, та чак Байдън писа за Триморието"
Големите победители: Камала Харис, Виктория Нюланд, Нанси Макълдауни и Херо Мустафа.
Главни изпълнители: Румен Радев, Киро Канадеца и… Бойко Рашков.
Вече писах, че г-жа Херо Мустафа е най-добрият американски посланик в България за всички времена. Потвърди го и проф. Боян Чуков.
Тя ще бъде издигната на висок пост, защото момчето на Байдън ще стане премиер на България. А именно тя го вкара в обръщението на президента Байдън за Триморието и най-простият в България да разбере, че това е американският човек.
Г-жа Нанси в момента е важна клечка в Америка — съветник по националната сигурност на де факто президента г-жа Харис. Чаровната Нанси още преди 12 години в писмо до големите началници в Америка посочва, че летецът Румен Радев е “звездата” приятел на Америка в България.
Приятели, след Украйна Сорос извърши Майдан и в България.
Ама мек — с кадифени ръкавици и копринен накрайник, без CNN и без стрелби, както в Киев. За какво му е гюрултия?
Та ние сме на първо място в света по глава на населението от соросоидни НПО-та — от “Америка за България”, през “Правосъдие за всеки”, та до “Отвореното общество”. Те навлязоха дори в съдебната система.
Както и в Украйна бяха похарчени Порошенко и Яценюк, така и у нас бяха похарчени “въстаниците” Мая, Бабикян, Хаджикян и Христо Иванов с неплатените адвокатски такси.
Украинците загубиха Крим, според вестник “Фигаро”, Западът го е прежалил. Дано ние устискаме Варна и Бургас, че ще дойдат военни лодки — това е 100%.
След 32 години демокрация 2/3 от българите отказаха да гласуват за парламент и пак 2/3 — за президент. Обществената подкрепа за премиера ни Кирчо ще е под 10%, а на Радев — под 20%. Ама с оглед на пословичното ни радолепие — важна е силната американска подкрепа.
ЗАКОПАХМЕ БЪЛГАРИЯ НОЕМВРИ 2021. НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ.
ЛУКАНОВАТА ЗИМА ЩЕ НИ СЕ СТОРИ КАТО ПРОЛЕТ.
P.S.: Изказването на Радев за Крим си беше пунта мара за пред русофилите у нас. Американците си познават добре човека, та чак Байдън писа за Триморието.
Слушайте ме при Волгин в сряда на обяд — каква я мислехме, каква стана и що се докарахме дотук.
Георги Марков

Коментари:

comments powered by HyperComments