Блъсков: Радев, ако това не е долен политически цинизъм, то е властническа шизофрения

След като спа цяло лято, унесен в мокри сънища на едноличен началник на държавата, вчера президентът Радев се е събудил и се накарал на своите министри, че не се оправяли както трябва с ковид-кризата.

Блъсков: Радев, ако това не е долен политически цинизъм, то е властническа шизофрения

Служебното правителство трябвало да даде отговор на тревогите в обществото, предизвикани от затягането на мерките, а ваксинирането в никакъв случай не трябвало да бъде принудителен акт.

Ако тия му приказки не бяха израз на долен политически цинизъм, то би трябвало да са резултат на властническата шизофрения.

Това правителство да не съм го избирал и назначавал аз, господин президент. Не съм подписвал аз указ за назначаване на правителство, в което един от министрите умишлено е лъгал, че не е двоен гражданин.

Не съм се правил аз на умряла лисица, когато български военен пилот загина над морето при Шабла, а уж всички данни били, че той си е виновен.

Не аз се правя на сляп и глух, че чужд кораб се удари в българския бряг, трови морето, а вашето възлюбено правителство месец и кусур не знае какво да прави и лъже, че нямало екокатастрофа.

Вие и само вие, президент (все още) господин Радев, сте отговорен за всичките недомислени, неадекватни и абсолютно непрофесионални действия и на двете назначени от вас служебни правителства.

Опитите ви да се държите като падишах и да прехвърляте цялата вина на везирите си е гаден политически цинизъм. Не ви отива. Къде остана честта на пагона?

Петьо Блъсков

Коментари:

comments powered by HyperComments