Fox News: Семейството на главния прокурор на САЩ печели от внедряването на расови теории в училищата

Министерството на правосъдието на САЩ иска да приравни родителите, които са срещу идеологическата обработка в училищата, с вътрешните терористи, тъй като семейството на главния прокурор Мерик Гарланд печели пари, продавайки материали за критичната расова теория, съобщава Fox News. Както отбелязва телевизионният водещ Тъкър Карлсън, американските власти погазват правата и свободите на своите граждани, а либералните медии мълчат за това.

Fox News: Семейството на главния прокурор на САЩ печели от внедряването на расови теории в училищата

Тъкър Карлсън: Никой нищо не ви е казвал за личната заинтересованост на главния прокурор Мерик Гарланд в преследването на хора, хвърлящи предизвикателство на това безумие, които ние виждаме в комитетите по училищно образование по цялата страна.

Оказва се, че дъщерята на Мерик Гарланд е омъжена за един от основателите на компанията Panorama Education, работещ в сферата на образователните услуги. Няма да се изненадате, узнавайки, че тази компания предоставя на училищните окръзи материали по критичната расова теория. В това число материали, посветени на изкореняването на, цитирам, «несъзнателното пристрастие и системния расизъм в училищата”.

Петя Паликрушева

Коментари:

comments powered by HyperComments