Блъсков нарече служебен министър «лъжец», иска оставката му

Вече пети месец един доказан лъжец заема поста служебен министър на културата, назначен и толериран безрезервно от президента Радев.

Блъсков нарече служебен министър "лъжец", иска оставката му

Преследван от тежките си комплекси за малоценност, воден от злобата и завистта на бездарника, получил образование и кариера единствено ползвайки фамилното си име, този положи много усилия да съсипе и затлачи всичко постигнато за българската култура от предшественика му Вежди Рашидов — творец от световна величина и от неговия наследник Боил Банов — сериозен познавач на процесите и отличен организатор в сложния и изтъкан от страсти свят на културата.

Мизерните опити на този лъжец да преследва с административни своеволия една от най-влиятелните медии в България — вестник “Труд” и водеща политическа сила — ГЕРБ, са ясен знак, че в главата му бръмчи чугунен комунистически мозък.

Воден от горните аргументи отправям покана към служебния министър на културата доброволно и незабавно да напусне заеманата от него длъжност.

PS. Очаквам към моята покана да се присъедини цялото творящо и истинско културно войнство на България.

Важно е да се каже също, че Минеков не е виновен. Президентът Радев си го сложи на власт и очевидно го ползва като маша срещу медии и политически партии.

Труд

Блъсков нарече служебен министър "лъжец", иска оставката му

Коментари:

comments powered by HyperComments