Новите лица в «Продължаваме промяната» — US номенклатурата на Росен Плевнелиев

Новите лица в проекта «Продължаваме промяната» на харвардските менти Кирил Петков и Асен Василев са добре позната стара номенклатура на… проваления президент Росен Плеенелиев. Институционализирани американски креатури по линия на «Америка за България» и НПО.
Новите лица в "Продължаваме промяната" - US номенклатурата на Росен Плевнелиев
Плюс щипка еврейщина от реколтата на българомразците Соломон Паси и Леа Коен. Отродени са от преди да се родят. Милеят за България колкото да лапнат нещо построено през соца. Като Мариците например.
Калина Константинова, бивш заместник на Петков във втория служебен кабинет на Радев и още по-бивш съветник на Асен Василев в служебния кабинет на Росен Плеенелиев от 2013 г.!? Същото «ново лице» Константинова през 2014-2017 е съветник на вицепремиера Румяна Бъчварова в кабинета на Бойко Борисов.!?
Че е и работила в Move BG на Саша Безуханова, поканена лично от Плевнелиев да развива негова президентска партия, ама дотътрила го само до движение.
На всичкото отгоре Констатинова е ръководила програма на «Америка за България» — от 2017 до 2019 г.
Новите лица в "Продължаваме промяната" - US номенклатурата на Росен Плевнелиев
Класическа американска номенклатура, способна да служи само и единствено на чужди интереси, защото е с ампутирано национално самосъзнание. Задължително условие за западняшка кариера.
Другото ново лице на харвардските менти е Деница Симеонова.
Социален предприемач и директор на НПО. Тоест на чужда хранилка.
По-зависим човек от директор на НПО в тази държава няма. Ако й секнат грантовете- запек…
Третото ново лице на харвардци е… о, изненада, отново номенклатура на Плеенелиев от служебния му кабинет през 2013 г. — Даниел Лорер.
Член на управителния съвет на Шалом». Би било прекрасно, ако не знаехме че е побратим на Соломон Паси, който официално предложи да станем ядрен плацдарм на САЩ за удари по Русия!?
И посестрим на музиколожката Леа Коен, която българската държава цял живот хрантути за нищо. Посланик в Швейцария я направи, но когато й изтече мандатът, Коен почна да се препитава с бизнеса българофобия в Скопие. А съпругата на Лорер съвсем невинно е била служебен зам. — министър в служебния кабинет на… Плевнелиев. Случайно, разбира се.
Другото ново лице на ментите е Яна Балникова, кадър на Американския университет и бивш директор на биотехнологичната компания… «Nasekomo»!? Каквото и да значи това. Във всеки случай е плашещо…
А и още едно ново лице-Никола Минчев, корпоративен адвокат, с когото Петков се е консултирал за промените в ББР.
Нормално. Адвокатите са за това.
Само дето работата им не винаги е тясно свързана с почтеността, а Петков и Василев заявиха, че ще правят коалиция на почтеността в бъдещия парламент!?
Сега разбрахте ли защо Петков и Василев заплашиха, че ще приемат в партията си само хора с кариера на Запад.
Защото това ще е гаранцията, че тези хора ще слугуват на Запада, в интерес на Запада и само на Запада.
Вече го видяхме. Петков като министър на икономиката в служебния кабинет на Радев излъга синдикатите, обеща да затвори Мариците, да остави хиляди души без работа, токът да поскъпне петорно…
Гърч и хардрок за населението, за да се изпълни западняшката лудост «Зелена сделка» на всяка цена.
Това не е в интерес на българското общество. Ама никак.
В лицето на харвардци си имаме втори дубъл Куневица.
Тя уби четири блока на АЕЦ Козлодуй по заповед на Запада. Те убиват топлоцентралите.
Ако милееха за родината повече, отколко за комисионите, щяха да се опънат и да кажат: строим АЕЦ Белене, строим Южен поток на база Балкански поток, строим 7 блок на АЕЦ Козлодуй и едва тогава почваме да затваряме Мариците…Пък когато ги затворим, тогава…
Но не, комисионите са по-важни.
Това им е продължаването на Промяната-делото на Куневица…
И ми е жално за тези клети избиратели на БСП, дето припознават Радев за свой президент.
Че то половината хора в служебния му кабинет номенклатура на психодесния Плеенелиев!
Даже Петков подхвърли лукаво, че освен че много одобрявал президента Радев и го подкрепял, но и много харесвал и депутата социалист Крум Зарков. Ха ха..
Интрига, ама с основание-отдавна подкокоросват Крум Зарков да разцепи партията на Нинова.
Петко и Василев се опитаха да разцепят коалицията на Нинова чрез опит за подкуп на коалиционния партньор «Екогласност.»
Сега пробват партията директно чрез Зарков.
И подкрепят Радев изрично. И той ги подкрепя, защото според Петков Радев му предложил да продължи мнистерстването си във втория му кабинет, въпреки конституционното нарушение от първия — двойно гражданство…
Ако бях социалист, щях да се запитам: Мама му стара, Радев уж наш президент, ама всички дето го подкрепят и които той подкрепя, наши кръвни врагове. Нещо се губи логиката…
Дали пък ако не изтръскаме чаршафите на Херо Мустафа, оттам няма да изпадне някаква логика?…
Милен Милушев

Коментари:

comments powered by HyperComments