Борисов: Промяна ли?! 300% ръст на сметките за ток

image

Думата власт не е хубава, ние управляваме и целта ни е да сме в управлението. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е на среща с парийната структура в Пловдив.

Във всяка сфера над половин милиард са влезли в Пловдив целево, отбеляза той.

За Пловдив жизненоважна е магистрала „Марица”. Ако зависи от мен, ще спра «Тракия», докато не сменят мантинелите, на всеки 2-3 км няма мантинели, дай боже да се сетят да ги оправят, каза Борисов.

Нека да спорим с нашите политически опоненти как сме мислили, какво сме правили за града и какво му е бъдещето. Не остана място да няма завод в Пловдив. Целево над половин милиард. Да не говорим за водоснабдяване, пречиствателни станции и всичко това, което се прави. С какво нашите опоненти доминират над нас, за да не сме горди с това, което сме направили. И това е във всеки един град, изтъкна Борисов.

Той разкритикува действията на служебното правителство и ги обвини в 300% ръст на сметките за ток. Увеличение на цените на тока — 300%. Искам, но в кавички, да продължим промяната, в която ние не искаме да сме част, а искаме да продължим градежа на градовете и селата. Промяната на цените — това е промяната, заяви лидерът на ГЕРБ.

Относно останалите политически партии той заяви:

«Вие не сте почтени, ако бяхте почтени, щяхте да направите не актуализация на нашия бюджет, а щяхте да направите бюджет за следващата година. Да, залъгахте с този бюджет 2-3 сфери, а какво ще правите после? Ако не гласуваш за Радев означава че не си почтен, така ли?».

Пo време на вашето управление, колеги ГЕРБ, няма нито една спряна програма. Дойдат ли Румен Радев и социалистите, една по една падат, каза още лидерът на ГЕРБ.

Цяла Европа пълни стадионите, ние заради некадърността на Кацаров и Радев ги затваряме. Пламен Узунов и Копринков, тези пловдивски герои управляват държавата, подчерта експремиерът.

Резултатите от изборите казват какво искат хората. Не може да се класираш шести и да казваш, че хората искат това. Ще бъдем изключително активни да се направи правителство — с нас или без нас няма значение, поне някой да излиза и да носи отговорност, изтъкна Борисов.

Коментари:

comments powered by HyperComments