«Западът се руши, започва руско-китайската епоха»

Докато Русия и Беларус провеждат ученията „Запад 2021“, западните лидери продължават да плашат хората с ужасни истории, че Москва уж подготвя план за атака на европейските държави. Но хората не са толкова глупави, че да вярват във всички измислици, с които се опитват да ги баламосват.

"Западът се руши, започва руско-китайската епоха"

Наскоро популярният в чужбина Daily Mail обърна внимание на изявлението на украинския лидер Владимир Зеленски, който заяви, че е възможна пълномащабна война със съседна Русия и че би искал да се срещне с руския президент Владимир Путин.

Медиите посочиха също, че напрежението между Москва и Киев продължава да расте. Западните издания се опитват да убедят читателите, че Кремъл уж демонстрира сила на фона на факта, че украинските власти се стремят да се присъединят към Северноатлантическия алианс.

Европейската общественост изобщо не се уплаши, а само се присмя на действията на западните лидери в коментарите си.

„Проблемът е, че на Запад няма истински лидери … всички те са марионетки или кукли на конци … в този случай клоуни. Няма силни лидери, никой не е дипломат. Путин, от друга страна, независимо дали го харесвате или не, е професионален дипломат … силен и умен лидер, той защитава страната си, той е истински патриот“, пише Tommi red.

„Докато Западът е зает с правата и местоименията на трансджендърите, Русия и Китай се подготвят за война!“ — загрижен е Area53.

„Русия и Китай стават толкова напористи, защото знаят, че Западът се разпада. Китайско-руската епоха е на път да започне“, отбелязва A.Kanowski.

«Нашите американски приятели не убиха ли НАТО със страхливото си оттегляне от Афганистан?» — пита Muz745.

„Западът усилено се самоунищожава и ако Путин има достатъчно търпение, той ще бъде приет като спасител“, пише None so wise.

„Русия редовно провежда военни игри, точно както НАТО на прага на Русия. Искате ли да спре? Престанете тогава да дразните мечката с нашите военни игри“, призовава johnson-liar.

„Путин се присмива на Запада. В момента той има пълното право да го направи“, отбелязва Latchford21.

Подобно обществено мнение за пореден път доказва, че западната пропагандна машина се е бъгнала.

Обществеността просто не вярва на измислиците на властите на Запад, а Путин отново матира световните лидери, които се опитват да се борят с него.

Петя Паликрушева

Коментари:

comments powered by HyperComments