Тръмп: Администрацията на Байдън са злобни хора, творят ужас


Бившият американски лидер изглежда ще се кандидатира отново за президент през 2024 г. Въпреки че все още не е направил официално изявление по този въпрос, Тръмп не изключва такава възможност, като едновременно организира краудфандинг и митинги. В същото време той многократно намеква, че единствената причина, поради която все още не е обявил участието си в изборите, са правилата за финансиране на политическа кампания в САЩ, пише The Independent.

Тръмп: Администрацията на Байдън са злобни хора, творят ужас

Тръмп направи изявление в шоуто на бившия си прессекретар Шон Спайсър в консервативния канал Newsmax.

По време на интервюто Спайсър напомни на Тръмп, че Байдън е помолил 11-те назначени от Тръмп във военните академии да си подадат оставката и попита дали той би направил същото с протежетата на Байдън, ако спечели изборите.

Бившият президент не изключи такава възможност, «защото това, което направи Байдън, е безпрецедентно».

„Имаме прекрасни хора в нашите изпълнителни комитети, но те са изхвърлени оттам — това никога не се е случвало досега“, каза Тръмп. — Администрацията на Байдън са злобни хора, това е единственото нещо, което ги отличава. Те използват прокурори, федерални прокурори навсякъде, а Хънтър Байдън все още се чувства добре.»

„Това, което правят, е ужас. Това са страхотни хора, включително и ти, Шон. Това е голямо неуважение към страната ни“, обобщи той.

Петя Паликрушева

Коментари:

comments powered by HyperComments