Иван Гешев: «Обикновено нищо, което казва Бойко Рашков, не е вярно»

Иван Гешев с изявление пред медии на площад «Бански» в София. Главният прокурор присъства на откриването на бюст-паметника на американския президент Удроу Уилсън, наричан още «Спасителят на България».

Иван Гешев: "Обикновено нищо, което казва Бойко Рашков, не е вярно"

«За г-н Рашков ще кажа, че аз уважавам българските институции. Избягвам да коментирам, защото войната в българските институции, обикновено плащат с цената на бум на престъпността българските граждани. Както на всички стана известно, обикновено нищо, което казва г-н Рашков, не е вярно», заяви Гешев.

Вчера служебният министър Бойко Рашков коментира, че главният прокурор е иззел старо разследване срещу бивш министър на ГЕРБ.

«Може би е символично, че в днешния ден по инициатива на Асоциация на прокурорите се открива паметник на приятеля на България Удроу Уилсън, за който съм сигурен, че не много българи знаят,, те трябва да знаят, че може би благодарение на него и на други хора България съществува в сегашните си граници», коментира още главният прокурор.

По думите му само заедно и обединени можем да направим нещо в посока на държавата си, това, което са искали стотици хиляди българи, които са загинали за нея. Труд

Коментари:

comments powered by HyperComments