«Такова дъно, като родния Парламент, не е било»

Майка ми, бивш окръжен секретар на партията, имаше само едно нещо, което много ме жегваше, а и тя го използваше рядко, когато наистина искаше да ме ръчне, и то беше да ми каже: ,,Нищо не става от вас.»
"Такова дъно, като родния Парламент, не е било"
Гледам парламента със затихващи функции. Като студенти се учехме от стенограмите от приемането на Конституцията и гръглата маса. Вече 15 години професионално се занимавам с това да наблюдавам парламента.
Такова дъно не е било. Този парламент няма нито един приет законопроект за 2 месеца. Той създаде първите си комисии едва месец след конституирането си. И в този момент продължават да дерибействат върху това да настройват едни общности, едни класи срещу други.
Най-голямата политическа сила в парламента е антиваксърска, тя дори не е популистка, защото там се изисква някаква квази-идеология, а имаме само търгашество и бизнес интереси. Те не подкрепят ваксинирането, но са против затварянето на бизнеси. В цял свят, бизнесът подкрепя ваксинирането, за да може да работи. Оня с мръсната косица не съм го видял да се ваксинира. Защото ваксините пазят, ако искате — лично ще ви обяснявам.
Нека да се свършва тази агония с този парламент. Подобна подигравка с народа не помня. И ще посветя всичките си усилия да разпространя тъпотиите, които се случиха в този парламент, защото хората не разбраха.
Да започна с това, че основният виновник е холограмата Трифонов.
Теодор Славев

Коментари:

comments powered by HyperComments