«Сега пеете ли 31 г. капитализъм, фашизъм и геноцид стигат?!»

СЕГА ПЕЕТЕ ЛИ 31 ГОДИНИ КАПИТАЛИЗЪМ, ФАШИЗЪМ И ГЕНОЦИД СТИГАТ ???
Бяхме индустриална страна с над 8100/ осем хиляди и сто/ предприятия, фабрики, заводи и цехове дори и в селата, една от 30-те държави, участващи в световния експорт на машини.
"Сега пеете ли 31 г. капитализъм, фашизъм и геноцид стигат?!"
АЕЦ „Козлодуй“ с мощността си 3760 MW е 45 % от ел. производството на страната, една от най големите в света, със силно развито земеделие, изхранващо девет милионното ни население и осигуряващо значителен експорт на преработена и натурална растителна и животинска продукция, затова НЕ ЗНАЕХМЕ КАКВО Е БЕЗРАБОТИЦА!
Създавахме технологии и продукти, които могат да бъдат гордост за всяка НАЦИЯ!
Енергийните мощности, от 1945 до 1990 нараснаха 120 пъти!  Станахме космическа нация не с един, а с двама КОСМОНАВТИ.
"Сега пеете ли 31 г. капитализъм, фашизъм и геноцид стигат?!"
Имахме безплатно здравеопазване и всеки се лекуваше до пълното му оздравяване!Имахме и безплатно образование и всеки учеше според желанието си, с гарантирана работа!
Стигнахме Белгия и Австрия. Изпреварихме Дания, Португалия и Гърция.
ИЗРАВНИХМЕ СЕ С ЕВРОПА ПО СТАНДАРТ И СТАНАХМЕ 27 СТРАНА В СВЕТА ПО КАЧЕСТВО НА ЖИВОТ И ЖИЗНЕН СТАНДАРТ, а не ни признаваха за европейци.
ТОВА Е ГРАНДИОЗНА ЕПОХА.
ЗА ИКОНОМИЧЕСКОТО НИ РАЗВИТИЕ, разни мохамедани, помаци и т.н. нямаха време да се турчеят, работеха, имаха спестявания и домове …., нашите войски на учения винаги улучваха знаменцето и БНА имаше силата /три армии с над един милион запасняци/, въоръжението /над 760 бойни самолета и вертолета, над 2000 танка, над 2000 САУ, БТР и друга бронетехника, няколко ракетни дивизиона с ракети, можещи да носят ядрено оръжие, силен боен флот с десетки кораби и подводници и т.н./и боеготовноста да победим едновременно Турция и Гърция при война!
И всеки българин се гордееше, дори и да не е комунист.
И ТОВА СЪЗДАДОХМЕ СЛЕД ПЕТ ВЕКОВНА ОСМАНСКА АСИМИЛАЦИЯ, а сега ни крадат златото, водата, земята, изнасяме умовете на децата ни, цигания и проституция!
Време е да спрем геноцида, унищожаващ Народа ни и да си върнем всичко откраднато от нас!!!
Венелин Ненчев
"Сега пеете ли 31 г. капитализъм, фашизъм и геноцид стигат?!"

Коментари:

comments powered by HyperComments