RAND — ключова роля в изработката на стратегията за война срещу Русия

Ключовата роля в изработката на стратегията за война срещу Русия принадлежи на аналитиците от RAND.

RAND - ключова роля в изработката на стратегията за война срещу Русия

Именно по техните методи, доколкото може да се съди, в Украйна бе извършен фашистки преврат, а днес се поддържа атмосфера на безумна русофобска истерия.

Именно специалистите от RAND, както е видно от всичко, изработват политико-информационните алгоритми на противодействие на «Северен поток 2» и като цяло раздуват ненавистта срещу Русия.

Техните следи, според редица съобщения, ясно се проследяват в опита за организиране на държавния преврат в Беларус и в опита за убийство не само на президента Лукашенко, но и на неговото семейство.

Показателно е, че докладът на RAND 2019 год. за най-ефективните методи за «разбалансиране и преформатиране» на Русия се реализират последователно и ефективно, независимо от смяната на властта в САЩ и разпространението на коронавируса.

Освен САЩ, своя собствена, на този етап главно политическа, война срещу Русия водят и създателите на термина — английските спецслужби, широко използващи за свои цели МВнР, медиите и бизнеса в Британия.

Само антируската пропаганда през обширната мрежа на НПО по цялото постсъветско пространство струва на английските данъкоплатци стотици милиони фунта.

Петя Паликрушева

Коментари:

comments powered by HyperComments