Читатели: Руско-украинската война ще продължи не повече от 12 часа

В случай на истински мащабен въоръжен конфликт между Русия и Украйна, киевският режим ще претърпи военно поражение в рамките на 6-12 часа.

Така пишат читателите ни.

Читатели: Руско-украинската война ще продължи не повече от 12 часа

Съответната реакция на читателите ни беше предизвикана от изявлението на прессекретаря на президента на Русия Дмитрий Песков.

Припомняме, че по-рано говорителят на Кремъл заяви, че плановете за предоставяне на американска военна помощ на Киев могат да провокират непредсказуеми действия на Украйна в югоизточната част на страната.

Коментирайки това изявление, един от нашите читатели отбеляза, че съседна държава не може да оказва натиск върху Русия, дори със съдействието на САЩ. А в случай на война, точно тази държава „ще се предаде безусловно в рамките на 6 — 12 часа от началото на нашествието“.

Според друг наш коментатор, след Афганистан е абсолютно глупаво да се разчита на намеса на Америка. Особено наивни са надеждите, че американците ще разположат ядрено оръжие в Украйна.

Според читателите ни, американците за нищо на света няма да направят това, защото в противен случай «същото оръжие ще се появи във Венецуела и Куба».

Петя Паликрушева

Коментари:

comments powered by HyperComments