Хаджигенов: Слави Трифонов събори всички мостове, които ние построихме

Разговорите с БСП за третия мандат трябва да се проведат по две причини. Първата причина е чисто политическа, защото в петък Слави Трифонов събори всички мостове, които ние другите построихме.

Хаджигенов: Слави Трифонов събори всички мостове, които ние построихме

Това каза в сутрешния блок на БНТ Николай Хаджигенов, депутат от «Изправи се БГ! Ние идваме».

По думите му очевидно политическото поумняваме няма да се случи скоро и то струва една добра цена — всяко отиване на избори по нечия прищявка — на Трифонов — струва 65 млн. лв.

Хаджигенов каза, че лидерът на ИТН е единственият, който поставя ултиматуми. Ние няма да се смирим и сигурно ще ходим и на 16-и избори, допълни той.

Според него втората причина, поради която трябва да се завършат разговорите, е съдебната реформа.

Между другото, решението на Трифонов означава, че Гешев ще се радва още известно време — като стана дума за правосъдна реформа. Това даде възможно на Борисов отново да се чувства фактор и да се подиграва на всички от джипката си, уточни депутатът от ИБГНИ.

Хаджигенов: Слави Трифонов събори всички мостове, които ние построихме

«Има неща, които започнахме миналия път, а сега трябва да ги довършим. Това е законопроект за НСО, Закон за защита на бюрото, закриване на спецсъдилищата. Поне тези три неща, извън актуализацията на бюджета, което е изключително важно», допълни Хаджигенов.

Той потвърди, че връщането на третия мандат се бави, за да се завършат тези теми в НС.

Николай Хаджигенов не споделя оптимизма на БСП, че бюджетът може да бъде приключен в рамките на няколко дни, въпреки че става въпрос за актуализация.

Коментари:

comments powered by HyperComments