Читателите за БГ участието в «Кримска платформа: «Психопат и идиот, следва инструкциите на Радев и защитава неофашизма!»

Изявлението на главата на българското външно министерство, направено от него на срещата на върха на т. нар. «Кримска платформа», проведена по инициатива на украинския президент Владимир Зеленски и предназначена да привлече международно внимание към «незаконното присъединяване на Крим» , предизвика възмущение сред българските читатели.

Светлан Стоев заяви, че България ще продължи да отказва да признае Крим за руски.

Според коментаторите, чиновникът просто следва инструкциите на шефа си, който води явно антируска политика.

Читателите за БГ участието в "Кримска платформа: "Психопат и идиот, следва инструкциите на Радев и защитава неофашизма!"

«Този психопат отиде да защитава неофашизма!» — масово търдят читателите.

Коментари на читатели:
— Нека това чучело да вземе пушка и да върви да освобождава Крим. Идиот.

  • Стоев просто следва инструкциите на своя шеф, негов колега от НАТО и масона Радев, който провежда явна антируска политика, която логично ще се хареса на проевропейските партии, а социалистите русофили, които примирено се съгласиха със синергия със САЩ, очевидно имат раздвоение на личността.
  • Този психопат не каза нищо за правата на българите и руснаците, а отиде да защитава неофашизма! Почти никой у нас не знае, че 5-годишно дете е убито от украински дрон в село Александровка. Както никой не знае за многобройните жертви сред цивилното население на Донбас — възрастни хора, жени, хора с увреждания. Четейки българските медии, може да се помисли, че в „Донбас“ живеят само „проруски сепаратисти“ и няма цивилно население. Така наречената „европейска“ общественост изобщо не е разстроена от факта, че цивилни биват разстрелвани от украински фашисти.
  • Всички партии, включени в 46 -ото Народно събрание, са обединени от факта, че те са професионални русофоби, които се чувстват добре с настоящата система. Ако сте доволни от готовността на българското външно министерство да участва в политически и военни асоциации срещу Русия, продължете да гласувате за тях.
  • Това е резултат от присъединяването на България към НАТО и ЕС без референдум, нищо друго освен празни приказки от сутрин до вечер и влошаване на отношенията с Русия.
  • (читатели на Гласове)

Петя Паликрушева

На сайта на президента НЯМА информация за участието на служебния външен министър в «Кримска платформа», както и НЯМА становище на Румен Радев по темата.

 

Коментари:

comments powered by HyperComments