Пентагонът превзе България чрез инсталирането на «стратегическия лидер» на ВВС на САЩ Румен Радев за президент

Пентагонът превзе България, рейдът на Херо Мустафа покри щурма.
Инсталирането на «стратегическия лидер» на ВВС на САЩ Румен Радев за президент, «опакован» като «кандидата на Решетников» е ярък пример.
Пентагонът превзе България чрез инсталирането на "стратегическия лидер" на ВВС на САЩ Румен Радев за президент
Президентът нареди най-проамериканското правителство, след като прие да стане патрон на домакинството на «Триморие», инициатива, която блокира геостратегически Русия от Балтика до Черно море.
Пентагонът превзе България в края на първия президентски мандат на Румен Радев с най-мащабните учения на САЩ-НАТО.
Рейдът на посланика на САЩ Херо Мустафа в министерствата покри активностите на Военното разузнаване – Army Military Intelligence (MI), Агенцията за военно разузнаване – Defense Intelligence Agency (DIA) и Разузнавателна служба на морската пехота – Marine Corps Intelligence Activity (MCIA).
«Янките» превръщат Варна във военно-морска база.
Американците разположиха военен потенциал край Варна — уж за учението «Защитник на Европа 2021». Всъщност янките изграждат в «Родни Балкани» край морската столица база, в която ще разположат ракети «Иджис», които да възпират руска ракетна атака, и крилати ракети «Томахоук» (покриващи Крим).
Офицери от Военното разузнаване на САЩ, Агенцията за военно разузнаване и Разузнавателната служба на морската пехота от месеци работят по обезпечаването на проекта.
След инсталирането край Варна на ракетите на Пентагона американците ще превърнат Черноморието ни в плацдарм срещу Крим.
ЦРУ и АНС контролират всички служби в страната и няма никакво значение дали шефовете им са протежета на Бойко Борисов, Делян Пеевски или Румен Радев.
АНС разполага с ресурс в базата си в посолството да контролира електронните комуникации на президентството, правителството, службите и всички агенции, които интересуват янките.
(ДАТО е филиал на АНС и президентът не успя да отстрани директора на агенцията Цветан Китов, въпреки че премиерът Стефан Янев и вицепремиерът и министър на външните работи Бойко Рашков стартираха акцията за овладяване на службите със срещата със заместник-директора Бисер Борисов.)
Въпреки огромния ресурс на АНС обаче, ЦРУ е основният инструмент на САЩ за влияние в България — АНС обслужва ЦРУ. Херо Мустафа може да играе ролята на губернатор, защото след Сол Полански е най-близкият до ЦРУ посланик като бивш (?) «полеви офицер».
Посланик Херо Мустафа е работила в екипа на президента Джо Байдън и на помощник-държавния секретар Виктория Нюланд, което й усилва позициите и я прави «губернатор».
Из Интернет

Коментари:

comments powered by HyperComments