Тошко Йорданов: «Ако не е дядо Мраз, щяла да е Снежанка, тава са патологични лъжци и психично болни»

Другите партии няма да получат подкрепа от нас. Това заяви заместник-председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов пред БНТ. Жестовете от ИТН приключиха, закани се зам.-председателят на партията с лидер Слави Трифонов.

Тошко Йорданов: "Ако не е дядо Мраз, щяла да е Снежанка, тава са патологични лъжци и психично болни"

Ако не бъде подкрепен кабинетът на ИТН, истината е, според Йорданов, че трябва да се отиде на избори отново.

Йорданов коментира отказа на останалите партии да подкрепят правителството им и аргументите: Ако не е бил Илиев, щял да бъде Пламен Николов, ако не е той, щял да е бъде Иво Атанасов, ако не е Атанасов, щял да е дядо Мраз, а ако не е дядо Мраз, щяла да е Снежанка.

Той увери, че Петър Илиев няма никакви връзки с Барбадос и недоумява как би могло да се говорят такива неща. Петър Илиев не е член на пловдивска масонска ложа, опроверга Йорданов поредните твърдения в медийното пространство.

Проблемът на Петър Илиев е, че е извън мейнстрийма на жълто-десните павета. Татяна Дончева е патологичен лъжец, всички искаха постове, посочи Йорданов.

Според него партиите на протеста са предатели и приказките им струват едно голямо нищо. ИТН не са стандартна практика и големият враг за тях се нарича ГЕРБ. След като се справиш с големия враг и го изхвърлиш от управлението на държавата, тогава било логично партиите да си мерят идеологиите, категоричен бе Йорданов.

«Изправи се, насам, натам» (както ги нарече от началото на интервюто си Тошко Йорданов) са предатели и хора, които лъжат. ГЕРБ и ДПС са ясни — ние сме противници, но с «Изправи се» — те твърдяха, че сме на една страна на барикадата, но ни забиха нож в гърба«, категоричен бе Йорданов и добави, че един предател не заслужава капка уважение.

Глупостите, които говори Мая Манолова за ГЕРБ и ДПС са думи на «психично, не съм сигурен какъв точно човек», нападна Йорданов лидерът на ИСБНИ. Той смята, че човек трябва да бъде ненормален, за да говори такива глупости.

За критиките на служебния вътрешен министър Бойко Рашков спрямо «Има такъв народ», Йорданов запита като какъв се изказва служебният министър, който явно умира от желание да остане министър. Кабинетът от ИТН се подрежда от ИТН, каза Тошко Йорданов, който не приема питания кой стои зад Слави Трифонов.

След това запита: Кой стои зад ДБ има отговор, кой стои зад ДПС също има отговор, кой стои зад ГЕРБ също има отговор — Бойко Борисов.

Тошко Йорданов увери, че няма напрежение между ИТН и президента Румен Радев. ИТН ще мислят как да насрочат евентуалните предсрочни парламентарни избори, като ще преценяват след гласуването на проектокабинета им в пленарна зала.

Тошко Йорданов не знае дали кабинетът ще мине, защото всичко е в ръцете на «Демократична България».

Коментари:

comments powered by HyperComments