Владимир Путин: ВМФ РФ е способен да открие всеки противник и при необходимост да нанесе удар

Преди началото на Главния военноморски парад на страната, президентът на Русия Владимир Путин в своята тържествена реч заяви, че Руската Федерация постоянно и успешно усъвършенства въоръжението на флота, а също така е способна да открие всеки противник и да нанесе неотвратим удар по него.

Владимир Путин: ВМФ РФ е способен да открие всеки противник и при необходимост да нанесе удар

 

Русия за възможно най-кратко време зае своето достойно място сред водещите морски държави, премина през колосален път на развитие от скромната лодка Петровски до мощните кораби от океанската зона и ракетни атомни подводни крайцери.

Според думите на държавния глава на Русия, днес военното присъствие на руския флот е осигурено в почти всички ъгълчета на световния океан.

Русия е способна да намери и нанесе военен удар на всеки противник руският флот има всичко необходимо, за да гарантира защитата на страната, заяви Владимир Путин по време на главния морски парад в Санкт Петербург в чест на 325-годишнината от създаването на руския флот.

„Днес руският флот има всичко необходимо, за да гарантира защитата на нашата родна страна, нашите национални интереси. Ние сме в състояние да открием всеки подводен, надводен, въздушен враг и да му нанесем неизбежен удар, ако това бъде необходимо.

 

Коментари:

comments powered by HyperComments