Грандиозен парад в чест на Деня на ВМФ Русия на 25 юли ще се проведе в Санкт Петербург

Главният военноморски парад ще се състои в Санкт Петербург тази неделя, 25 юли. По суша, по водата и във въздуха се очаква потресаващо зрелище — величествено, емоционално и много красиво. За да бъде всичко перфектно, подготовката продължава и сега.

Грандиозен парад в чест на Деня на ВМФ Русия на 25 юли ще се проведе в Санкт Петербург

 

На 25 юли 2021 г. 54 военни кораба ще вземат участие в Главния военноморски парад в Санкт Петербург, включително чуждестранни фрегати от Индия, Иран и Пакистан. Гражданите и гостите на града ще могат да видят 48 самолета и хеликоптера и над 4000 военнослужещи

В 11 московско време , утре 25 юли «Первый канал » ще започне излъчване на живо на тържествените мероприятия посветени на празника.

За първи път ще бъдат задействани и корабите на граничното управление на ФСБ Русия.

За първи път три атомни подводни лодки ще участват в Главния военноморски парад.

Ядрените подводници «Княз Владимир», «Вепр»ь и «Орел» заеха местата си в парадната линия на статичното изложение на Големия Кронщадски рейд акваторията на рейда е напълно готова за парада.
Основният военноморски парад, който ще се проведе на 25 юли в Санкт Петербург, ще бъде най-мащабният в сравнение с предишни години, заяви руският министър на отбраната Сергей Шойгу

С размах Денят на ВМФ ще бъде отбелязан и в Севастопол. Очаквайте подробности.

 

 

Коментари:

comments powered by HyperComments