Целта на западната политика е да дестабилизира вътрешната ситуация в Русия — Константин Кнырик

Ръководителят на международна информационната агенция News Front Константин Кнырик в ефира на предаването «Мнение» коментира актуалната ситуация на случващото се в света, статията на Президента на Русия Владимир Путин и медийната реакция.
И разбира се специално внимание беше отделено на украинския въпрос, който все по-остро стои в международен план.

«Струва си да се подчертаят няколко фрази от статията, които определят основното значение на посланието от нея.
Първо, Русия няма да позволи нейните исторически територии да бъдат използвани срещу самата нея. В тази фраза се съдържа цялото послание на тази статия. Много пъти са казвали същото нещо, но когато подобно заявление звучи от устата на Президента, това, преди всичко, предизвиква загриженост у украинската страна.
Основният мотив на тази статия, по мое мнение, беше насочен специално към украинския народ «.

Целта на западната политика е да дестабилизира вътрешната ситуация в Русия - Константин Кнырик

 

Ръководителят  на агенцията ни подчерта, че статията на руският Президент носи важно послание към украинския народ, който все още има възможност да се запази от западните кукловоди, които организираха трагедията с братоубийствената война срещу Донбас- и едно от главните оръжия, това е православието, което все още не унищожено от западните куратори.

 

«Русия и Украйна имат исторически, ментални, морални връзки, които е невъзможно да бъдат разрушени от каквато и да било пропаганда. Именно на тази основа, трябва да се работи с населението на Украйна…но към днешна дата трябва да признаем, че ние загубихме, и днес в Украйна съществува ярко изразена про-американска вертикал на властта. Про-западна. Там играят и великобританци и американци…»

 

«Американците контролират цялото политическо пространство, и следват такава стратегия на премахване на всякакви сили, които са способни да влияят на политическия процес в Украйна»

 

Цялото интервю можете да гледате по приложеното видео.

 

Коментари:

comments powered by HyperComments