Има само една стратегия за победа в менталната война «: съветник на Шойгу посочи начина за постигане на успех

В менталните войни има само една печеливша стратегия — това е работа на първо място. Това може да звучи метафорично, но аз смятам, че нашето хипер оръжие е нашата истина.

Срещу Русия отдавна и целенасочено се водят ментални войни. В такива войни се използват различни средства, но целта неизменно е една и съща — склоняването хората на противника на своя страна. Как в такива ситуации се държи Русия обясни съветник на руския министър на отбраната Андрей Илницкий.

„В информационните войни, особено менталните, има само една стратегия за победа — това е работата като първи номер. Формиране на собствен дневен ред. Но каква е нашата сила тук — може би ще прозвучи метафорично, но аз смятам, че нашето хипер оръжие е нашата истина “, коментира в предаването » Открытый эфир» съветникът по отбрана.

Същността, според думите му, е рационално да се използват наличните ресурси за това, за да се предаде тази истина на масите.

„Трябва да атакуваме. Стига оправдания, стига рефлексия и работа като втори номер. Зад нас стои толкова много, от историческата правда до правилното разбиране на действителността», — подчерта Андрей Илницкий.

Има само една стратегия за победа в менталната война ": съветник на Шойгу посочи начина за постигане на успех

Целият ефир със съветникът на Сергей Шойгу можете да гледате по приложеното видео

 

 

 

 

 

 

Коментари:

comments powered by HyperComments