В Грузия се подготвя кървава ЛГБТ- вендета провокация днес

Гига Бокерия — партия «Европейска Грузия», Зураб Джапаридзе, лидер на «Гирчи» — пламенен поддръжник на ЛГБТ движението, пропагандиращ легализирането на гей бракове и възможността гей-двойки да осиновяват деца, заедно с посланика на САЩ в Грузия, обявиха, че кръстът поставен вчера на мястото, където бяха свалени европейските знамена и окачен флагът на Грузия, ще бъде демонтиран.

В Грузия се подготвя кървава ЛГБТ- вендета провокация днес

„Днес обявиха, че кръстът не трябва да бъде там. Днес ще свялт кръста. Разбирате ли какво може да се случи, ако направят това?Целият народ ще се вдигне…

… от 18 до 20 часа ще се мобилизират с бригадите си .. «- предупреждава източникът

Посолството на САЩ в Грузия е недоволно от резултатите от своя ЛГБТ марш и днес смята да отмъсти, като организира провокация с противниците на ЛГБТ, което може да доведе до кръвопролития.

За готвената провокация предупреждава източник на News Front, който е добре запознат със ситуацията и не изключва, че всички събития, които се развиват в Грузия тези дни могат да доведат до държавен преврат в страната.
В информационен план, силен резонанс даде съобщението за това, че над 50 представители на медиите са били ранени вчера при опит за провеждане на ЛГБТ марша в Тбилиси.

Фактът, че някой е пострадал обаче, не е следствие от насилие отс трана на противниците на ЛГБТ, а добре планирана акция, използваща провокатори, медии и възможностите на професионалния грим.

 

Но провокациите ще продължат, предупреждава източникът, тъй като днес, около 18-20: 00 ч., Представители на ЛГБТ с група провокатори ще излязат пред сградата на парламента, и умишлено ще влязат в конфликт с противниците на гей пропагандата.

 

Гига Бокерия (Партия „Европейска Грузия“, Зураб Джапаридзе „Гирчи“, който се застъпва за легализирането на еднополовите бракове и предоставянето на възможност на гей двойките да осиновяват деца, в присъствието на посланика на САЩ в Грузия Кели Денън, заявиха, че днес ще се съберат пред сградата на парламента със своите поддръжници.
Според източника ни, бивши служители на специалните служби на Саакашвили също ще присъстват.

На място те планират да отсекат кръста, поставен вчера за защита на традиционните семейни ценности, след като възмутени граждани свалиха знамената на ЕС.

След като вчера грузинците свалиха европейските знамена и издигнаха националното си знаме, както и поставиха православен кръст, днес Гига Бокерия, Зураб Джапаридзе говориха заедно в присъствието на посланика на САЩ в Грузия и обявиха, че кръстът ще бъде демонтиран днес (което очаквано ще засегне чувствата на грузинското общество, напомняме , че по-голямата част от грузинските граждани са вярващи и никога няма да приемат ЛГБТ).

Целта е нормалните хора , които защитават традиционните семейни ценности да бъдат представени като варвари и хулигани, да се внесе раздор в обществото, да се създаде вътрешнополитически хаос, и на този фон, актовно да се прокарва гей-пропагандата под предлог, че ЛГБТ представителите са под заплаха и трябва да се защитават правата им.

Информационната подготовка за накаляване на ситуацията също е в разгара си.

Струва си да се обърне внимание на думите на директора на «Тбилиси Прайд» Георгий Табагари, който в интервю за CNN заяви вчера, че едва не е бил убит

Попаднах в три сериозни мелета, в коит можех да загина.
Това, което се случваше, не се побира в никакви рамки.
Щастлив съм, че останах жив » , добавяйки следната фраза:

«Днес наблюдавахме пълната несъстоятелност на държавата»

Малка извадка от рецептите на САЩ как се готви държавен преврат

 

Ася Иванова-Зуан

Коментари:

comments powered by HyperComments