Стоян Тодоров за британската провокация край бреговете на Крим: Западняшката социалолигофрения добива пандемичен характер

29 юни 2021-Нюз Фронт.

В ексклузивен коментар за българската редакция на News Front българския разследващ журналист и заместник-председател на Националното движение „Безсмъртният полк на България” Стоян Тодоров оцени действията на британските ВВС в провокацията с миноносеца „Defender”
На фона на изкуствено засилено напрежение от Запада, Стоян Тодоров разби псевдоценностите на Западния свят в ярък анализ на някои събития, позовавайки се само на факти от различни сфери на обществения и политическия живот в света.

 

Западняшката социалолигофрения добива пандемичен характер. Тези, считат целия свят за кръгли идиоти.

Ето, на британският разрушител «Дифендър», който провокира руснаците да го прогонят с бомби от руските води край Севастопол, случайно се намирал екип на Би Би Си!?

Само този факт крещи, че нахлуването в руски води е преднамерена, добре планирана, прецизно изпълнена провокация с цел скандал, инцидент и последваща обработка на общественото мнение. Ето ги «лошите руснаци», позволяват си да се защитават. Вижте ги какви са агресори!…

Стоян Тодоров за британската провокация край бреговете на Крим: Западняшката социалолигофрения добива пандемичен характер
Предният ден излиза черен списък с лица, застрашаващи националната сигурност на Украйна, сред които е… певецът Филип Киркоров!? ПЕВЕЦ! Човек, който пее!? Това надминава най-човеконенавистните практики на фашизма и на комунизма. Това е репресивна дискриминация по етнически и идеологически признаци. Така са били стигматизирани евреите при Хитлер и така наречените народни врагове при комунизма. За какви евроатлантически ценности говорите, моля? Къде е свободата на волеизявление, на мнение, къде е плуралузмът, свободното придвижване и бля бля?

Евроатлантическите ценности лъснаха и в бруталното политизиране на спорта.

Мачът Германия-Унгария в Германия. Искането на домакините да оцветят стадиона с цветовете на дъгата-символа на хомосексуализма. Като реакция на приетия закон в Унгария, който защитава децата от хомосексуална пропаганда в детските градини и училищата и възпира официализирането на педофилията. По времето на древните олимпийски игри войни са спирали, за да могат спортистите да се състезават.

А днешният западняк превръща състезанието във война!?…Насилствено налагане на Диктатурата на малцинствата.

Налагането на цветния расизъм го видяхме на мача Англия-Шотландия. Двата отбора коленичиха в знак на съпричастност на борбата с расизма. Интересно, как унижението на хора бори расизма, след като точно това унижение на расова основа е… расизъм?!

Целият Запад мачка великия унгарски народ за това, че защитава… нормалността… А в страната на Орбан просто не искат джендър тоталитаризъм… Искат си свободата. На държавата. На културата. На традициите…
Западът загуби човешкия си облик.

Сега чух, че се повишават сериозно цените на парното и топлата вода.

Заради Зелената сделка на Урсула фон дер Лайен и повишените такси за въглеродни емисии, които трябва да плащат Мариците.

Не е ли по-разумно първо да изградиш алтернативата и тогава да ликвидираш старото? А тия зловещи западняци чрез нашата им прислуга ни закриха четири блока от АЕЦ «Козлодуй», та сега да нямаме енергия.

Ще повишаваме цените.

И петата колона на САЩ в България не спира да мънка как трябва да разкараме руския газ, руските атомни реактори… Да вдигаме цените, да внасяме ток… Било нормално. Япония например внасяла 97 процента от енергията си, агитират прозападняците. Подобна е и програмите в енергетиката на новите партии в България.

Виждаме го и в обвиненията срещу «русофилите-шпиони», дори, че са без достъп до класифицирана информация! Какво шпионират тогава? Каква информация предават на Русия? Че волейболистите ни стигнаха дъното на футболистите?! Това го има в спортните хроники. Кой плаща на шпионин за публична информация? Ако трябва някой да се преследва за шпионство, то това трябва да са всички партии като ГЕРБ, финансирани от западни фондации. Те са зависими, несвободни, купени, слугуващи на чужди държави още с раждането си…

Това наричам социалолигофрения-липсата на здрав разум, логика и нормалност. Това не е обида. Това е диагноза.
А, да днес чух нещо хубаво от президента Радев. Противопостави се на ЕС, защитавайки българския национален интерес по казуса Македония. Истината е, че историята , езика и земята там са български. А местните имат право да се самоопределят, ако щат и за зелени човечета.

И накрая, с извинение, че стана дълго, понеже ме питат отговорил ли ми е Путин на писмото-сигнал , което депозирахме в руското посолство за пълзящата анексия на България от САЩ, отговарям: Да, отговори! С концерта на Турецкий, на 25 юни, пред паметника на Съветската армия в София.

Стоян Тодоров

Българска редакция NewsFront.