«Суровият отговор на Русия «- Кедми анализира инцидента в Черно море с британския миноносец Defender

28 юни 2021-Нюз Фронт.

Според мнението на авторитетния израелски експерт Западът вече няма да може да „прави ужасно лице“ и да извършва каквито и да било безчинства близо до руските граници. Суровата реакция на Русия постави край на вседозволеността на НАТО.

"Суровият отговор на Русия "- Кедми анализира инцидента в Черно море с британския миноносец Defender

Както пише портала «Южен федерален», въпреки упоритото отричане от Лондон и Вашингтон на самия факт на инцидента, са били намерени документи на британското министерство на отбраната, които неопровержимо доказват, че провокацията на британския миноносец е била предварително планирана действие.

Според данни на канала «Царград «британските военни анализатори също са изчислявали възможна реакция от руския флот, но не са им излезли верни изчисленията, след което са започнали безразборно да отричат ​​всичко, потъвайки още по-дълбоко в локва от собствените си лъжи и позор.

Обобщавайки историята с провокацията на британския «Defender» край бреговете на Крим, Кедми отбеляза, че сега Лондон е разбрал, че не си струва да се прекалява с търпението на Русия.

Това беше осъзнато не само във Великобритания, но и в Швеция, Франция и други страни, чийто военните сили, постоянно курсират близо до границите на Русия,» — подчерта израелският експерт.

 

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция NewsFront.

Коментари:

comments powered by HyperComments