Новините накратко: Джендърното разнообразие в спецназа на САЩ и други… «дреболии»

Дори не знам как да характеризирам новината. Накратко казано: САЩ искат санкции, Украйна иска да воюва.

Новините накратко: Джендърното разнообразие в спецназа на САЩ и други... "дреболии"

1. „Специалните сили на ВМС на САЩ имат за задача да разширят расовото разнообразие на своя персонал, съобщава Military.com.

„Преди бяхме пасивни при набирането на специални части“, заяви контраадмирал Уайман Хауърд III пред Асошиейтед прес. Сега, добави той, „трябва да отидем там, където живее многообразието“.

«Разнообразието в американското разбиране е етническо и полово разнообразие.»

С други думи, американските специални сили трябва да се състоят от жени, не-бели и хора от ЛГБТ общността. Така ще победят!

2. «Помощникът на Байдън по националната сигурност Джейк Съливан обеща да продължи да налага санкции срещу компании, участващи в изграждането на Северен поток 2 по CNN»

Изтъкнатият германски психиатър Карл Вестфал описва тази болест в средата на 19 век:

„Натрапчивата идея излиза на преден план в съзнанието, идея, която не може да бъде премахната, което пречи и нарушава нормалния ход на умствения процес“.

Между другото, той описва и острата параноя, която по-точно определя действията на американските политици.

3. „В Швеция полицията разкри мащабна схема с фалшиви PCR тестове за Covid-19: компанията вземала около 150 евро за анализ, но не изпращала пробите в лаборатория. В резултат на това всички клиенти — около 100 хиляди души — получили сертификати, че са здрави. Измамниците успяха да получат 9,8 милиона евро, пише Rus.Lsm.lv ”.

Но да покрещят, че всички резултати за covid в Русия са фалшиви — тук шведите са първи. Сега е ясно защо, според анкетата на Supplement Place, Швеция е класирана на 1-во място в списъка на „най-умните“ държави.

4. „Британски учени откриха начин за бързо лечение на Covid-19. Проведеното проучване показало, че използването на астматичен инхалатор може да съкрати времето за възстановяване от коронавируса с около три дни.»

Обичам британските учени заради креативността в мисленето им. Изглежда, че са се натрупали голям брой непоръчани от здравните завадения инхалатори. Опитвали ли сте да използвате наргиле?

5. «Ако Китай не разреши разследване на причините за коронавируса, той ще бъде изолиран», заяви съветникът на президента на САЩ по националната сигурност Джейк Съливан на 20 юни в интервю за Fox News.

Чудя се как Съливан си представлява изолацията на Китай? Дори теоретично.

6. „В северозападната част на Полша, близо до град Шчечин, имаше пътно произшествие, в резултат на което изгоряха две цистерни. Това съобщава изданието Wszczecinie. Посочва се, че на пътя са се сблъскали два тежки камиона и платформи, превозващи бойни танкове. Избухнал пожар, който се разпространил и върху военната техника“.

Познавайки Полша, няма съмнение: скоро ще стане ясно, че бабата на един от шофьорите е родом от региона на Брянск и че той е бил вербуван от ФСБ.

7. „НАТО не възнамерява да включва Украйна в Северноатлантическия алианс през следващите 10-15 години. Високопоставен събеседник в организацията заяви за „Известия“:

„Трудността не е дори в нерешените териториални проблеми, а във факта, че никой в ​​НАТО, включително САЩ, не възнамерява да отиде до такава откровена ескалация с Руската Федерация.»

Всички разбират това, с изключение на Украйна, която се опитва да пропълзи в НАТО или като плюшено животно, или като чучело. Те обаче имат и друга тактика, тактиката на просяците:

„Ако не ни присъедините към НАТО, дайте ни поне пари“.

8. „Според портала Tut.by, бившата кандидатка за президент Светлана Тихановская е заявила в интервю пред журналисти, че очаква Александър Лукашенко да подаде оставка от поста си още тази година.“

Не е вредно да се мечтае, просто трябва да запомните, че мечтателите живеят цял ​​живот като в чакалня на гарата.

Петя Паликрушева

Коментари:

comments powered by HyperComments