Читателите на Fox News: Руската мечка се събуди!

Инцидентът с провокативните действия на британския миноносец край бреговете на Крим, довел до нарушаването на руската граница от кораба, предизвика повишено внимание от страна на читателите на Fox News. Като цяло те са съгласни, че дните, в които Западът би могъл да действа със сила, са безвъзвратно отминали.

Превод от Fox News, САЩ: 

Читателите на Fox News: Руската мечка се събуди!

В сряда руски военен кораб изстреля предупредителни изстрели в Черно море, за да изхвърли британски миноносец от руските води край Крим.

Руският военен кораб изстреля предупредителни изстрели, след като британският ракетен миноносец «Дефендър» игнорира устното уведомление, съобщи руското министерство на отбраната. Също така се съобщава, че руският бомбардировач Су-24 е хвърлил бомби пред британския кораб, за да го убеди да промени курса си.

Читателите коментират: 

Shaun1982539

Крим вече е част от Русия и това няма да се промени. Проевропейската част на Украйна смяташе, че ще изгони проруското правителство и ще притисне Путин до стената. Те организираха протести и изгониха своя президент. Европа, заедно с Обама, смятаха, че ще принудят Русия да изостави военноморската си база в Крим, която е стратегически актив. Но така и не се получи.

Qvatchnik328

Нито Наполеон, нито Хитлер успяха да победят руснаците.

Wehavemettheenemyandheisus

Няма защо да дразним мечката. Нищо добро няма да се получи. Те няма да се откажат от Крим — както Китай няма да се откаже от Тибет и Източен Туркестан, Турция от половината си Кипър, Израел от Западния бряг и Голан, Мароко от частта му от Западна Сахара и Великобритания от Гибралтар и Фолклендските острови.

trumplost894

По дяволите, Америка не е спечелила нито един голям военен конфликт след Втората световна война.

Tampaguy

Руската мечка се събуди и е готова да се самоутвърди. Нека си признаем: враговете ни се смеят за тази глупава истерия, обхванала САЩ.

Източник: https://www.foxnews.com/world/russian-ship-fires-shots-uk-warship-black-sea

Петя Паликрушева

Коментари:

comments powered by HyperComments