«На всепозволеността е сложен край»: Американците са възхитени от охраната на Путин

Американците споделят за инцидента с журналистите и охраната на Путин.

"На всепозволеността е сложен край": Американците са възхитени от охраната на Путин

„Време е да се даде на журналистите да разберат, че на тяхната всепозволеност е сложен край», коментират читателите.

На срещата между руския президент Владимир Путин и американския президент Джо Байдън в Женева американските журналисти спретнаха сбиване, но бързо бяха изтласкани от вратата от руската служба за сигурност. Американските читатели са възхитени от компетентната работа на руските охранители.

"На всепозволеността е сложен край": Американците са възхитени от охраната на Путин

Инцидентът с журналистите привлече вниманието към себе си дори повече от разговорите между лидерите на Русия и САЩ. Американският телевизионен канал Fox News съобщи, че американските журналисти са изтласкани агресивно от руските служители по сигурността. В коментарите обаче американците не бяха на страната на пресата.

«Представителите на американските средства за масова информация считат, че им е позволено да правят всичко. Време е да уведомим журналистите, че на тяхната всепозволеност е сложен край», пише потребителят spikeit2times.

"На всепозволеността е сложен край": Американците са възхитени от охраната на Путин

«Ако те не могат просто да застанат зад очертаната линия пред тях, тогава те са просто безотговорни хора. Не са достатъчно отговорни, за да се приближат към държавните глави», добавя 4keepingtime.

«Медиите заслужават това. Те мислят, че имат право да правят каквото си искат», счита Parabellum062.

„Руската охрана беше там не за вежливи речи, а за да изпълни задачата си (т.е. да изчисти помещението)“, отбелязва читателят Brokendrum.

Струва си да се отбележи, че американците изразиха становището си и за американския президент Джо Байдън. Един коментатор отбеляза, че мозъкът на 78-годишния американски лидер вече е започнал да функционира неправилно, така че той залага на държавния глава на Русия.

Петя Паликрушева

Коментари:

comments powered by HyperComments