Читателите на WP: На обща пресконференция Путин би «погълнал» Байдън!

Читателите на The Washington Post оживено обсъждат резултата от срещата на върха на Путин и Байдън в Женева. «Слава Богу, нито дума за Студената война!», «Диалогът е полезен и за двете страни!» „Добре е, че пресконференциите са отделни. На обща пресконференция Путин би погълнал Байдън! «

Превод от The Washington Post, САЩ: 

Читателите на WP: На обща пресконференция Путин би "погълнал" Байдън!

Коментари на читатели: 

DG Dog

Байдън не проведе съвместна пресконференция с Путин. Какъв слаб президент! Той се страхува да отговаря на въпроси, които не са съгласувани с неговия апарат. Ако беше проведена съвместна пресконференция „на живо“, Путин щеше да „погълне“ Байдън пред целия свят!

jjmarold

Мисля, че Путин отлично знае какво прави! На пресконференцията той не говори с американския народ, той говори с руснаците и с целия свят! А в Русия всички са съгласни с него.

OneMan

Байдън? Той е страхливец и слабак! Това е единственият начин да разберем бягството му от съвместна пресконференция с Путин!

Източник: https://www.washingtonpost.com/gdpr-consent/?next_url=https%3a%2f%2fwww.washingtonpost.com%2fpolitics%2f2021%2f06%2f16%2ftakeaways-biden-putin-summit%2f

Петя Паликрушева

Коментари:

comments powered by HyperComments