Читателите на The Times: Жалко, че не искаме да последваме примера на Русия, вместо да оставаме марионетка на Америка

Британските читатели коментират думите на руския лидер, че отношенията на Русия с Америка „са в най-ниската си точка през последните години“. Много е тъжно да се види как Западът — заради своята арогантност и невежество — е в позиция, в която предимството се оказа на страната на Путин, пишат те.

Превод от The Times:

Читателите на The Times: Жалко, че не искаме да последваме примера на Русия, вместо да оставаме марионетка на Америка

В навечерието на личната си среща с Джо Байдън Владимир Путин заяви, че отношенията между Русия и САЩ са в най-ниската си точка през последните години.

Руският президент и американският му колега ще се срещнат в Женева в сряда, 16 юни. Белият дом заяви, че по време на срещата Байдън ще повдигне въпроси за хакерските атаки от Русия, за агресията на Москва срещу Украйна, за арестите на дисиденти и други въпроси, провокирали влошаване на отношенията.

Коментари на читателите: 

Wanderer:

Много е печално да се види как Западът — заради своята арогантност и невежество, както и поради годините на сервилство към ционисткото крайнодясно крило и такива корумпирани режими като Саудитска Арабия — сега е в положение, в което предимството е на страната на Путин. Икономиките са унищожени, социалната структура е унищожена, обществото е изключително поляризирано, защото не се управлява от лидери, а от представители на интересите на гигантски корпорации. Много тъжно.

CdL:

Да видим как бившият агент на КГБ Путин с лекота ще затъке сънния дядка Байдън в колана си на 16 юни.

CdL ответил PM:

Къде са доказателствата, че Тръмп е марионетка на Путин? Съединените щати прекараха три години и половина в разследване на предполагаемото 34-милионно споразумение с Русия и все още не са го намерили. Може би трябва да обърнем повече внимание на връзките на Байдън с Украйна и Китай чрез сина му Хънтър, включително да разгледаме по-отблизо имейлите на лаптопа на последния.

128 people:

Давай, Путин! Постави маразматика Байдън в неудобно положение. Да се ​​надяваме, че няма да му се налага да чете речта си от лист хартия. Той идва тук и се намесва в отношенията ни със съседите. Американците трябва да се справят със собствените си проблеми, преди да ни поучават какво да правим. Вижте Виетнам. Мислех, че досега американците са се научили да бъдат по-тихи и да спрат да се правят, че управляват света.

Deborah Lewis:

Жалко, че в някои моменти не искаме да последваме примера на Русия, вместо да оставаме марионетка на Америка.

Източник: https://www.thetimes.co.uk/article/vladimir-putin-says-relationship-with-america-is-at-its-lowest-point-in-years-h3ht55k00

Петя Паликрушева

Коментари:

comments powered by HyperComments