СМИ: Когато вратите на преговорите се затворят, Путин става различен

«(…) За него среща с Байдън ще бъде среща с петия президент на САЩ, се казва в статията на Le Temps: Бил Клинтън го гледаше отвисоко, Джордж Буш «го гледаше в очите» и «почувства душа», Барак Обама нагло предпочете пред него заместника му Дмитрий Медведев, Доналд Тръмп го възхваляваше и му се доверяваше повече от собствените си специални служби. Ясно е, че между Путин и републиканските президенти има по-добро разбиране.

СМИ: Когато вратите на преговорите се затворят, Путин става различен

Нещата вече започнаха лошо с Джо Байдън, който наскоро се съгласи да го нарече „убиец“. Когато още беше вицепрезидент на Барак Обама, Джо Байдън му каза в лицето, че „няма душа“, спомня си авторът на статията.

«Миналият уикенд руският президент заяви, че вече не си спомня този труден разговор с Джо Байдън. Това отново е начин да постави себе си отгоре, омаловажавайки важността на казаното от американския му съперник. Щедростта, показвана пред камерите е може би нетипично поведение за Владимир Путин, когато той се оказва зад затворените врати на преговорите очи в очи. Тук свидетелствата се различават», отбелязва авторът Гриншпан в Le Temps.

Петя Паликрушева

Коментари:

comments powered by HyperComments