Китайски читатели: САЩ най-накрая паднаха на самото дъно!

Една от целите на пътуването на Байдън до Европа е да покаже на Русия и Китай колко близки са отношенията с Америка. Но китайците едва ли са изплашени. Напротив, подобни изявления ги карат да се съмняват в силата на Съединените щати. Читателите пишат: „Сънливият Джо е много уплашен“, „САЩ наистина се паникьосват“.

Превод от Гуанча, Китай:

Китайски читатели: САЩ най-накрая паднаха на самото дъно!

На 9 юни Джо Байдън официално започна първото си посещение в чужбина като президент на САЩ. Той заяви пред журналисти, че целта на пътуването му е «да стане ясно на Путин и Китай», че «отношенията между САЩ и Европа са много близки».

При пристигането си в базата на ВВС Милденхол в Обединеното кралство, Байдън произнесе „безсрамна“ реч пред американските войници, разположени там, както и пред техните семейства. Той похвали Съединените щати за твърдата им привързаност към НАТО и се опита да възстанови статута на държавата си на световната сцена с помощта на старите съюзници.

Той скандира високо: «По време на пътуването ще дадем ясно да се разбере на всички останали, че Америка се завърна!»

Коментари на читатели: 

Един от първите и най-важни признаци на болестта на Алцхаймер е да помните и да се зацикляте само върху едно. Байдън помни само за Русия и Китай!

Вторият основен симптом на болестта на Алцхаймер е, че пациентът не може да се върне сам у дома си, след като избяга, а трябва да бъде изпратен при други хора. Байдън непрекъснато твърди, че Америка се завръща!

Третият основен симптом на болестта на Алцхаймер е, че не можете да заспите, докато лежите, а дремете, докато седите.

Четвъртият най-важен признак на болестта на Алцхаймер е, че сте склонни да падате при ходене, особено когато се изкачвате по стълби.

САЩ вървят по пътя и си подсвиркват за смелост, защото Сънливият Джо е много уплашен.

Чувствам, че САЩ наистина се паникьосват, нямат увереност, затова говорят така.

Източник: https://www.guancha.cn/internation/2021_06_10_593920.shtml

Петя Паликрушева

Коментари:

comments powered by HyperComments