Пашинян: Има забележимо напрежение на арменско-азербайджанската граница


Изпълняващият длъжността министър-председател на Армения Никол Пашинян заяви, че има напрежение и тенденция към повишена агресивност в редица участъци от армено-азербайджанската граница. Съответното изявление е публикувано на страницата му във Facebook.

Пашинян: Има забележимо напрежение на арменско-азербайджанската граница

Политикът отбеляза, че от 14 май някои групи от азербайджанските военни са напуснали територията на Армения, «подобен процес се проведе предната вечер».

„Има признаци, че това може да се случи днес. Но като цяло считам, че военно-политическата обстановка след 12 май е непроменена, тоест във военно-политически смисъл не е имало големи промени“, каза Пашинян.

На 12 май арменското министерство на отбраната съобщи, че силите на Баку се опитват да извършат определена работа «за изясняване на границите» в една от граничните зони. Тогава Пашинян твърдеше, че азербайджанските военни са преминали държавната граница с Армения.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments