Guardian: Експерти призовават Джонсън да отложи облекчаването на ограниченията за коронавируса


Съветници на британския премиер и независими здравни експерти предупредиха за заплахата от трета вълна от пандемията, ако Борис Джонсън побърза да облекчи ограничителните мерки в Англия, пише The Guardian. Специалистите са загрижени за разпространението на по-заразния индийски щам на коронавируса.

Guardian: Експерти призовават Джонсън да отложи облекчаването на ограниченията за коронавируса

Британският премиер Борис Джонсън е призован да преразгледа решението за облекчаване на ограничителните мерки, въведени за ограничаване на разпространението на коронавируса, съобщава The Guardian. Премиерските съветници и независими здравни експерти се опасяват, че облекчаването на ограниченията може да доведе до началото на третата вълна на COVID-19 в страната.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments