В САЩ се вихри «байденомания»

«Няма нищо удивително, че PR-специалистите се опитват да създават от Джо Байдън образа на «новия Рузвелт». Както във футбола, където млад френски играч, който играе ловко с крака, автоматично получава прякора «Новият Зидан» от спортната преса, всеки «прогресивен» президент, който твърди, че нарушава догмата, има право да бъде сравняван с 32-ия президент на САЩ”, отбелязва авторът на статията, припомняйки, че едновременно Барак Обама и Еманюел Макрон са били сравнявани с Рузвелт.

В САЩ се вихри "байденомания"

Както обяснява вестникът, корените на тази «байденомания» трябва да се търсят в президентските избори през 2016 г., които ускориха разделянето на американските медии на два лагера (демократи срещу републиканци). Подобно на Fox News, които избраха да застанат на страната на консервативните зрители, големи медийни групи с редакционни политики, близки до Демократическата партия, като CNN, MSNBC или The New York Times, на практика се отказаха от идеята да върнат прослойката от яростните поддръжници на Тръмп, за да се доближат до по-голямата част от аудиторията си — дори с цената на загуба на критичния си дух.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments