ПН: Украйна се плъзга към диктатурата

Партията „Опозиционна платформа — за живот“ е убедена, че преследването на Виктор Медведчук, организирано от властите, е „ясен индикатор за плъзгането на Украйна към диктатура“. Според «Перши незалежни» депутатите считат, че опитите да се съди политик за възгледите му са антидемократични, противоконституционни и неприемливи и призовават за прекратяване на натиска върху съда и «изоставяне на опитите за превръщане на Украйна в тоталитарна държава».

ПН: Украйна се плъзга към диктатурата

„Прокурорите не се поколебаха да заявят, че той се противопоставя на политическия курс, който следва настоящото ръководство на страната, и следователно трябва да бъде затворен. Репресиите срещу опозицията са всички аргументи, останали при страхливите, аматьорски, фалирали власти“, заяви украинската опозиционна партия.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments