Le Figaro: Америка възприе Байдън като месия

След като Джо Байдън дойде на власт в САЩ, американските и европейските медии не спряха да пишат похвали за новия президент, пише Le Figaro. Както отбелязва вестникът, пресата бърза да види наследника на Рузвелт в новия американски лидер, точно както вижда наследника на Зидан във всеки обещаващ френски футболист. Корените на тази «байденомания» се крият в президентските избори през 2016 г., когато медиите в САЩ най-накрая се разделиха на два лагера, счита вестникът.

Le Figaro: Америка възприе Байдън като месия

„След четири години управление на Тръмп сценарият

изглеждаше предварително определен. Америка, обхваната от тройна мащабна криза (в областта на здравеопазването, социално-икономическа, демократична), възприе Джо Байдън като свой месия“, пише Le Figaro.

Американската и европейската преса го хвалят — като новият президент на САЩ с «федерални планове от 13 знака».

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments