Климкин се изплаши от думите на Путин за Украйна

Бившият украински външен министър Павел Климкин беше разтревожен от думите на руския президент Владимир Путин, че се опитват да превърнат Украйна в антипода на Русия.

Според Климкин руският лидер говори за Украйна „като постоянен източник на проблеми за Русия“.

Климкин се изплаши от думите на Путин за Украйна

„Думите на Путин за нас като „анти-Русия“ не трябва да се подценяват … Той никога не е използвал такъв речник. Отговорът на Кремъл ще бъде асиметричен и много тежък“, сподели политикът загрижеността си на страницата си във Facebook.

По-рано Путин изрази съжаление, че Украйна «бавно, но сигурно се превръща в някакъв антипод на Русия» и в платформа, от която на територията непрекъснато ще идват новини, които изискват специално внимание от гледна точка на гарантиране на сигурността на Русия.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments