DM: Собствениците на Colonial Pipeline платили откуп на хакерите


Според непотвърдени съобщения операторът на най-големия американски тръбопровод Colonial Pipeline е платил откуп на злоумишлениците, които преди това блокираха работата му. Според политици и експерти по сигурността решението на компанията може да доведе до нови кибератаки върху критична американска инфраструктура, пише Daily Mail.

DM: Собствениците на Colonial Pipeline платили откуп на хакерите

Собствениците на Colonial Pipeline платиха откуп от 5 милиона долара на «хакерите, свързани с Русия», за да отблокират ключовия тръбопровод за гориво. Решението предизвика тревога сред експертите по национална сигурност и членовете на Конгреса. Според тях това ще провокира само нови атаки срещу критичната инфраструктура, според Daily Mail.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments