Американските PR-и създават новия Рузвелт

Швейцарският вестник Le Temps нарича Байдън «чудото в Белия дом», френският вестник Le Monde — «седемдесетгодишен революционер» заради проекта му за огромни инвестиции в инфраструктурата, придружен от увеличаване на данъците, без да се интересува дали този герой, който прекара половин век на преден план Американската политика има революционни черти, пише Le Figaro.

Американските PR-и създават новия Рузвелт

Пред самите ни очи се извършва формирането на „новия Франклин Рузвелт“, според някои медийни редактори, които с готовност сравняват Джо Байдън с президента на САЩ, който влезе в историята благодарение на икономическия интервенционизъм и „Новия курс“ «в икономиката — безпрецедентна политика на стимулиране, инвестиции и социална защита, чиято цел е изходът от кризата от 1929г. Както обяснява вестникът, сравнението се основава на PR стратегията на новия собственик на Белия дом, който е окачил гигантски портрет на своя прочут предшественик в Овалния кабинет, както и на втория план за икономически стимули за 2,3 трилиона долара, насочен към модернизация на инфраструктурата на страната.

Петя Паликрушева, Българска редакция на News Front

Уважаеми русофили, Фейсбук (разбирай ФАЩ) постави сайта News Front под зловещи санкции.

Всички акаунти на десетките журналисти, пишещи в сайта, са ликвидирани, а върху новите ни акаунти е поставен своеобразен «Чадър» — за да не ни чете почти никой.

Аз и руските ми колеги ще ви бъдем много благодарни, ако съдействате истината за Русия да бъде прочетена от колкото се може повече българи.

За да заобиколим американските санкции, руските ми колеги измислиха ето това https://zapisnanews.info/….

Тук са публикувани многобройни статии и новини, които се актуализират ежедневно.

Цъквате върху синия линк по-горе, виждате цяла поредица материали, избирате статия или новина, цъквате върху заглавието, материалът ви се отваря и е готов за публикуване в група или във вашия профил.

Сърдечно ви благодарим за помощта!

Русия няма да я забрави!

Победата ще бъде наша!

Коментари:

comments powered by HyperComments